fbpx round image on layout top

Pupić predlaže Darka Kasapa za ravnatelja Narodnog muzeja

11. listopada 2018. by urednik divider image

Povodom teksta objavljenog na portalu Zadarski.hr pod naslovom ŠTO JE SAD? Zinula pukotina između obnovljenog obalnog zida i nogostupa u uvali Jazine! oglasio se županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić-Bakrač koji nam je proslijedio dopis gradonačelniku. Dopis objavljujemo u cijelosti.

 

Poštovani Gradonačelniče,

vaš pročelnik Darko Kasap još jednom je dokazao da je totalni analfabet za posao koji ste mu povjerili. Niti zna o čemu se radi, niti tko je radio, niti kada je rađeno a uz sve to neda mu se ni izaći na teren pogledati u čemu je problem. Još jednom apeliram na vas da oslobodite jadnika Darka teškog bremena posla kojeg niti zna niti može obavljati. Ili mu nađite nešto što je u domeni njegove struke (inženjer strojarstva) ,što zna i može (malo teži slučaj) ili ga stavite na neko mjesto gdje će uzrokovati manju štetu nego dosad. Pošto se dugo bavio KK Zadrom i košarkom ( neuspješno) možda bi bilo dobro da mu se sad povjeri u ruke kultura i umjetnost. Recimo neka ga Vaša partija imenuje za ravnatelja Narodnog muzeja. Tamo zasigurno neće moći napraviti veću štetu nego što je radi Renata Peroš.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač

 


 

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Na Vruljici zbog greške Kasapa nova rekonstrukcija. Tko će to platiti, Kasap ili gradonačelnik?Pupić o imenovanju...

Povodom imenovanja Branka Kutije za v.d. ravnatelja ŽUCa oglasio se...

read more

MARJANA BOTIĆ Zašto...

Povodom događaja na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Zadarske...

read more

PARODIJA Nakon...

Branko Kutija (HDZ) izabran je u srijedu za v.d. ravnatelja Županijske uprave...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr