fbpx round image on layout top

DRŽI VODU DOK MAJSTORI NE ODU Ovakva situacija na Jazinama II nedopustiva

6. prosinca 2018. by urednik divider image

“Drži vodu dok majstori odu – Vol. 2” naziv je priopćenja za medije kojeg je uputio Zadarski blok, koalicija koju čini šest političkih stranaka Akcija mladih, MODES, HSLS, MOST, Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez te HSS.

Podsjetimo, nedavno je na isti komunalni problem na drugom gradskom predjelu, Ričine, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća upozorio viječnik Akcije mladih Kristijan Kotlar, a gradonačelnik Branko Dukić je kao skorašnje rješenje za ovaj problem istaknuo apliciranje Vodovoda za sredstva za obnovu.
– Povodom učestalih problema s vodoopskrbom Jazina II, preciznije Ugljanske i Kaljske ulice, Premudskog, Rivanjskog i Žmanskog prilaza izražavamo nezadovoljstvo postojećim stanjem i brzinom sanacije stalnih pucanja vodovodnih cijevi.

Radi prevencije daljnjih pucanja salonitnih cijevi pritisak vode je snižen do neupotrebljivosti, već na prvim etažama vode nema.

Iako je u planu sanacija vodoopskrbe, smatramo da je ovakva situacija nedopustiva za jedan proeuropski grad 21. stoljeća. Zadrani preskupo plaćaju vodu a isporuka iste je sramotna. Što uostalom dovoljno govori o radu zadarskog Vodovoda, poručili su iz Zadarskog bloka.MARKO PUPIĆ BAKRAČ...

Povodom ovogodišnjeg Božićnog domjenka u organizaciji župana Božidara...

read more

VIDEO –...

Televizijska postaja France 24 napravila je prilog o hrvatskim ekonomskim...

read more

Izbrusiti 9 pravilnika...

Brzi brodovi uopće nisu brzi, divljih svinja ima više nego otočana, kubik...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2018 ZADARdanas.hr