fbpx round image on layout top

DRŽI VODU DOK MAJSTORI NE ODU Ovakva situacija na Jazinama II nedopustiva

6. prosinca 2018. by urednik divider image

“Drži vodu dok majstori odu – Vol. 2” naziv je priopćenja za medije kojeg je uputio Zadarski blok, koalicija koju čini šest političkih stranaka Akcija mladih, MODES, HSLS, MOST, Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez te HSS.

Podsjetimo, nedavno je na isti komunalni problem na drugom gradskom predjelu, Ričine, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća upozorio viječnik Akcije mladih Kristijan Kotlar, a gradonačelnik Branko Dukić je kao skorašnje rješenje za ovaj problem istaknuo apliciranje Vodovoda za sredstva za obnovu.
– Povodom učestalih problema s vodoopskrbom Jazina II, preciznije Ugljanske i Kaljske ulice, Premudskog, Rivanjskog i Žmanskog prilaza izražavamo nezadovoljstvo postojećim stanjem i brzinom sanacije stalnih pucanja vodovodnih cijevi.

Radi prevencije daljnjih pucanja salonitnih cijevi pritisak vode je snižen do neupotrebljivosti, već na prvim etažama vode nema.

Iako je u planu sanacija vodoopskrbe, smatramo da je ovakva situacija nedopustiva za jedan proeuropski grad 21. stoljeća. Zadrani preskupo plaćaju vodu a isporuka iste je sramotna. Što uostalom dovoljno govori o radu zadarskog Vodovoda, poručili su iz Zadarskog bloka.AKCIJA MLADIH I MOST...

Članovi Akcije mladih i MOST-a, ispred Zadarskog bloka, odgovorili su na...

read more

TRAŽE IZMJENU ZAKONA...

Na sastanku ogranka srednjoškolskih ravnatelja Zadarske županije zaključeno...

read more

ZADARSKI BLOK...

Vezano uz CGO Biljane oglasio se Zadarski blok priopćenjem ja javnost koje...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr