fbpx round image on layout top

Predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić danas je posjetio Zadar

8. prosinca 2018. by urednik divider image

Predsjednik udruge Antikorupcija Mislav Kolakušić danas je predstavio svoju građansku inicijativu kojom želi, prekinuti korupciju u Hrvatskoj na svim razinama. Zaustavljanje koruptivnih radnji dovest će do velikih promjena u našoj zemlji i mi ćemo kao država i pojedinci u svakom smislu napredovati.

Naveo je kao primjer Rumunjsku i Bugarsku koje su bile visokokoruptivne zemlje, a zaustavljanjem korupcije su počele prosperirati. Rekao je također, da je obilazeći naše gradove, za sada, Udruzi Antikorupcija. pristupilo oko 9 tisuća građana koji žele drugačiju Hrvatsku.

Potvrdio je da nakon ovog koraka slijedi njegov politički angažman.

“Ja ulazim u stvari samo u koje vjerujem i 100 posto sam uvjeren da će se Hrvatska promijeniti u vrlo kratkom razdoblju. Građani žele promjene i žele zaustaviti korupciju i sretni su da se konkretne i realne stvari događaju. Dolaze davati podršku i akcija ide kao što je zamišljena.” izjavio je Kolakušić

Kolakušić je prokomentirao i djelovanje saborskog Povjerenstva za utvrđivanje sukoba interesa – to je osmišljeno da se spriječi kazneni progon svih tih osoba.

To je alibi za neprovođenje kaznenih postupaka, tvrdi Kolakušić, dodajući “Imamo neko Povjerenstvo koje izriče kazne od 2.000kn pa se niti to ne naplati.”

Korupcija se nikada ne može otkriti izvana, već od zviždaća. Ja sam dva puta obavještavao Uskok, a Uskok nije ništa poduzeo.

Stoga mi nije mi ništa drugo preostalo, nego da okupim građane, da nas bude jako puno i da zahtijevamo da se korupcija rješi. A ona se može rješavati kroz pojedinačne predmete, građani dojave, mi to prijavimo i zahtijevamo da se predmet riješi, a ne da stoji u ladici 10 godina.

Kad nas bude sto tisuća nitko neće moći ignorirati naše zahtjeve, naveo je Kolakušić

Izvor: HRTAKCIJA MLADIH I MOST...

Članovi Akcije mladih i MOST-a, ispred Zadarskog bloka, odgovorili su na...

read more

TRAŽE IZMJENU ZAKONA...

Na sastanku ogranka srednjoškolskih ravnatelja Zadarske županije zaključeno...

read more

ZADARSKI BLOK...

Vezano uz CGO Biljane oglasio se Zadarski blok priopćenjem ja javnost koje...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr