fbpx

Slučaj Daruvarac na Gradskom vijeću – Dukić: Ne mogu skriti da su svi građani razočarani..

Slučaj Daruvarac našao se i na aktualnom satu zadarskog gradskog vijeća. SDP-ov Antun Novoselović prozvao je gradonačelnika Dukića jer nije javno istupio i osudio brutalni napad na našu mladu sugrađanku.

Gradonačelniče vi se niste niti jednom riječju oglasili povodom toga nemilog događaja, a pogotovo što imate i sutra skup ovdje ispred gradske uprave na narodnom trgu, imali se nekidan spontani skup ljudi ispred zgrade suda…

Kao otac 3 kćerke, a i kao gradonačelnik ne mogu skriti da su svi građani razočarani sa tim postupkom – odgovorio je zadarski gradonačelnik Branko Dukić.

To je ono što ja dijelim i samim time taj prosvjed i to što se dogodilo je sasvim opravdan. Ja kao gradonačelnik neću ulaziti u neke ovlasti, niti ih ja imam, pogotovo što se tiče pravosuđa i samog tog postupka, ali drago mi je da je došao i ministar, drago mi je, čuo sam se i s predsjednikom suda i drago mi je da su top raspravili je li očito treba nešto u tom zakonu promijeniti – rekao je između ostalog gradonačelnik.

Izvor: HRT