fbpx

ZADARSKI BLOK Vratimo Zadar zadranima

Povodom Izbora za mjesne odbore 9. prosinca, Zadarski blok oglasio se priopćenjem za javnost koje prenosimo u cijelosti.


Dragi prijatelji došao je i zadnji dan “kampanje” za MO Poluotok.

Kad sam pristao ući u ovu priču, znao sam da ulazim u arenu u kojoj su udarci ispod pojasa svakodnevna pojava, znao sam da me čekaju plaćeni tipkači komentara koji će po nalogu vladajućih izmisliti bilo što da bi degradirali, znao sam da većina lokalnih medija na ovaj ili onaj način živi od političkih novaca i da je krug interesa između politike i njih već godinama povezan.

Znao sam da većinu Vas mjesni odbori ni ne zanimaju jer ionako do sad nisu ništa napravili i da je većini muka na sam spomen politike.

Usprkos svemu sam odlučio pokušati, ne samo komentirati iz naslonjača da bi “nešto trebalo”, nego stvarno dati sve od sebe da budem “promjena koju želim vidjeti”.

U ovih par dana sam shvatio da na poluotoku postoji tiha većina koja se ne slaže s rođačkom politikom i koja shvaća da ovi izbori MOGU biti prekretnica. Prišlo mi je puno ljudi s riječima podrške i na tome im od srca HVALA.

Molim Vas, posljednji put, izađite na izbore jer je svako ne izlaženje glas dosadašnjoj politici. Ima nas malo i svaki glas je vrijedniji nego ikad. Ostavimo ideologije po strani i odlučimo sami o svojoj sudbini.

Vratimo Zadar zadranima, glasajte za listu #1 – Zadarski Blok

Frane Brajković (NZ)