fbpx round image on layout top

Pupić poslao Gradskoj upravi popis tvrtki u vlasništvu obitelji Zrilić kako ih ne bi “oderali”

13. veljače 2019. by urednik divider image

Povodom odgovora Grada Zadra na pitanje koje je klub vijećnika Akcije mladih i Mosta postavio, a vezano uz dugove tvrtki Zdenka Zrilića prema Gradu Zadru, očitovao se županijski vijećnik Akcije mladih i Mosta, Marko Pupić Bakrač. Da podsjetimo, u odgovoru Grada Zadra navodi se kako Gradska uprava nema saznanja tko je vlasnik tvrtki, citiramo: “Grad Zadar nije nadležan za vođenje evidencija o vlasničkim statusima pravnih osoba.”

Pupić-Bakrač u svojem priopćenju navodi:

“Naivcima u Gradskoj upravi koji žive u neznanju poslao sam izvadak iz Sudskog registra trgovačkih društava tvrtki u kojima su involvirani Zdenko Zrilić, Grga Zrilić i Zdenka Zrilić. Kako jadni ne znaju tko je vlasnik koje tvrtke može im se dogoditi, hipotetski rečeno, da ih netko odere, ostane im dužan s jednom tvrtkom pa onda otvori drugu i ponovi taj scenarij, pa treću… Eto kako im se to ne bi događalo, da ne moraju vjerovati nekome na majke mi kad im kaže da nema u vlasništvu tvrtku koja je dužna gradu, nastojim ih prosvijetliti da postoji Sudski registar trgovačkih društava dostupan na internetu.”

Pupić je u svojem priopćenju za javnost priložio i e-mailove koje je poslao na adrese Gradske uprave, i to konkretno na adrese gradonačelnika Dukića, pročelnice Mirjane Zubčić i pročelnika za financije Ivana Mijolovića. Pupić je u istom e-mailu priložio popis od preko 70 tvrtki u kojima su vlasnici, članovi uprave ili direktori Zdenko Zrilić ili njegova djeca.

Na popisu tvrtki koje je Pupić-Bakrač proslijedio Gradskoj upravi nalazi se znakovito i tvrtka Miaco Adria d.o.o. u čijem vlasništvu je upravo tvrtka Jadera d.o.o., danas poznata po dugu koji se mjeri u desecima milijuna kuna prema Gradu Zadru za zakup gradskih prostora.

ZDanas


OBRAT U POGLAVARSTVU Gradska uprava sada ne zna koliko im duguje Zdenko Zrilić i koje su njegove tvrtke!?

PROČELNIK IVAN MIJOLOVIĆ Dug “JADERE” prema Gradu Zadru nije ni 9, ni 15 već skoro 19 milijuna te svakim danom raste!AKCIJA MLADIH I MOST...

Članovi Akcije mladih i MOST-a, ispred Zadarskog bloka, odgovorili su na...

read more

TRAŽE IZMJENU ZAKONA...

Na sastanku ogranka srednjoškolskih ravnatelja Zadarske županije zaključeno...

read more

ZADARSKI BLOK...

Vezano uz CGO Biljane oglasio se Zadarski blok priopćenjem ja javnost koje...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr