fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ Nasilnici koji dave ženu, tuku nećaka i opernog pjevača nas nazivaju nasilnicima!?

Nakon što je predsjednik Županijske skupštine Željko Lončar odbio produžiti Aktualni sat, klub Akcije mladih zatražio je stanku na kojoj je medijima obrazložio svoje stavove oko održavanja skupštine, ali i odgovorio na primjedbe da se služe nasiljem.

– Od ove se skupštine radi cirkus a nas se naziva klaunovima i nasilnicima. Nas bi se moglo zvati nasilnicima da smo tukli opernog pjevača, prebili nećaka, davili ženu. Mi nemamo nasilničku prošlost, a klub HDZ-a je prepun nasilnika, rekao je Marko Pupić-Bakrač.

Iskazali su još jednom nezadovoljstvo jer oporbeni vijećnici nisu mogli postaviti pitanja na Aktualnom satu, ali i zato što nisu dobili odgovore na pitanja koja su postavili. Župan Božidar Longin je danas rekao kako je odgovorio svim nazočnim vijećnicima. Rubeša i Pupić-Bakrač iz prvog reda, naime, pravno nisu bili nazočni, jer ih je Lončar prethodno izbacio.

– HDZ-ovci su znali da će Rubeša biti izbačen jer župan nije pripremio odgovor. Želio sam javno čuti od župana što je s preseljenjem policije i carine u Gaženicu i nezakonitostima u Narodnom muzeju. Želimo i sada poručiti da ćemo reagirati krajnje radikalno ako se pokuša promijeniti statut Županijskih cesta i na čelno mjesto postaviti Branka Kutiju, inženjera tekstilno-kemijske tehnologije koji ne udovoljava uvjetima. Mladi se iseljavaju a ravnatelji se postavljaju po partijskoj liniji. Ako do toga dođe, radikalno ćemo reagirati, poručio je Pupić-Bakrač.