fbpx round image on layout top

TRAGIKOMIČNO Novoosnovana Zajednica poduzetnika HDZ-a želi zastupati interese slobodnog poduzetništva!

12. ožujka 2019. by urednik divider image

U Zadru je sinoć osnovana “Zajednica poduzetnika i obrtnika HDZ-a Zadarske županije”. Kako se navodi u e-mailu kojeg nam je poslao osobno Domagoj Milošević, zajednica je osnovana, citiramo; “s ciljem promicanja i potpore gospodarskim djelatnostima u Zadarskoj županiji, zastupanja interesa slobodnog poduzetništva i stvaranja povoljne poduzetničke klime.” Ovakav skup i cilj ovog skupa može se svrstati samo u crnu satiru. Stanje u društvu kao i sloboda koju sebi dozvoljavaju članovi HDZ-a u posljednje vrijeme, otvoreno jeb… narod u zdrav mozak, prelazi sve granice zdravog razuma.

Na skupu osnivanja Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a bilo je vrlo životopisnih likova, obiteljskih nasilnika, ljudi koji su do nedavno bili desna ruka Rena Sinovčića te onih o kojima već godinama pišemo istraživačke članke te upozoravamo na nepotizam, kriminal i korupciju te pogodovanje od strane vrha zadarskog HDZ-a upravo pojedincima nazočnima na osnivanju ove “zajednice”. Već godinama upozoravamo u svojim istraživačkim tekstovima o slučajevima gdje HDZ-ova vlast podilazi istim tim ljudima, članovima svoje stranke, te im daje prednost naspram drugih gospodarskih subjekata stvarajući tako nelojalnu konkurenciju, a u nekim slučajevima čak i monopole, uništavajući pred sobom sve što nema doticaj sa HDZ-om ili njegovim članstvom.

Sinoć grupacija odabranih poduzetnika, članova HDZ-a na čelu sa Domagojem Miloševićem vuče upravo najlicemjerniji potez te pokreće udruženje kojim praktički priznaje te čak putem medija želi promovirati sve navedeno pod krinkom “zastupanja interesa slobodnog poduzetništva i stvaranja povoljne poduzetničke klime” iako su članovi iste “zajednice” zapravo samo HDZ-ovci. Prava tragikomedija!

Ostalim zadarskim poduzetnicima ne preostaje ništa drugo u ovom retardiranom sustavu nego da se učlane u HDZ ako žele preživjeti. Obzirom na stanje u društvu i gospodarstvu jedino što preostaje je učlaniti se u HDZ pa dok se sve ne raspadne ili što prije napustiti ovu karikaturu od države.

Za predsjednika ove novoosnovane Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Zadarske županije izabran je Tomislav Škara. “Čestitam predsjedniku Tomislavu Škari i ostalim izabranima, imat će moju snažnu potporu u borbi za hrvatske poduzetnike i obrtnike.“, izjavio je Domagoj Milošević.

ZDanasPupić o imenovanju...

Povodom imenovanja Branka Kutije za v.d. ravnatelja ŽUCa oglasio se...

read more

MARJANA BOTIĆ Zašto...

Povodom događaja na posljednjoj sjednici Županijske skupštine Zadarske...

read more

PARODIJA Nakon...

Branko Kutija (HDZ) izabran je u srijedu za v.d. ravnatelja Županijske uprave...

read more


bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2012-2019 ZADARdanas.hr