fbpx

Umjesto na sud, Mladen Modrić Padela otišao na službeni put

Mladenu Modriću Padeli sudi se zbog prijetnje izrečene nekadašnjem načelniku kriminalističke policije u Zadru kojem je rekao: “Što je smeće pandursko, što dolaziš ovamo, slomit ću te, polomit ću te, tijesan će ti biti grad, iselit ću i tebe i tvoju obitelj iz grada”

Moj klijent je na putu pa zato nije došao, niti preuzeo poziv. Ali, na iduću raspravu sigurno će se odazvati – rekao je Tomislav Ramljak, odvjetnik Mladena Modrića Padele (54), zadarskog poduzetnika koji je prije dvije godine optužen zbog ozbiljnih prijetnji tadašnjem načelniku Odjela kriminalističke policije PU zadarske, Antunu Novoseloviću.

Općinsko državno odvjetništvo protiv Modrića je u siječnju 2011. godine podnijelo optužnicu tereteći ga da je 1. lipnja 2010. godine oko 23.30 sati u konobi “K Marijanu” na Stanovima prišao ka stolu za kojim je sjedio tadašnji načelnik zadarske krim-policije Antun Novoselović s četvoricom prijatelja te da mu je zaprijetio rekavši mu: “Što je smeće pandursko, što dolaziš ovamo, slomit ću te, polomit ću te, tijesan će ti biti grad, iselit ću i tebe i tvoju obitelj iz grada”.

Sutkinja Iva Lovrin novo je ročište zakazala za 29. ožujak.

Izvor: Zadarski list