fbpx

Grdović: Popio sam nekoliko bevandi i eto što se dogodilo

Prijatelja Antu Gotovinu Mladen je nasmijao pjesmama i pričom o sudaru. Sreli su se na svečanoj sjednici zadarske Županijske skupštine

Najviše me boli što su u cijelu priču o prometnoj nesreći neki pokušali uvući i moju suprugu Brankicu (45), žalio se Mladen Grdović (54), koji je prošli petak vozio pijan. Zadarski pjevač i Ante Gotovina (57) sreli su se na svečanoj sjednici zadarske Županijske skupštine. Bio je to prvi susret starih prijatelja poslije generalove oslobađajuće presude u Haagu.

Volim ga. Mladen mi je prijatelj i obožavam ga kao umjetnika – rekao je Gotovina, koji je nedavno započeo posao s tunama.
Uživa jer se ribolovom vratio korijenima. Prije dirljiva susreta s Gotovinom, Mladen se okupljenima pohvalio da mu je pjevao na vjenčanju. Grdović se dva puta penjao na pozornicu. Izveo je hitove “Oči boje lavande” i “Dalmatinac sam“. Gosti mu očito nisu zamjerili što je opet vozio pijan i razbio skupi Jaguar.
– Bio sam u ožujku na turneji u Australiji, a sad sam se malo opustio. Popio sam nekoliko bevandi u kampu na rođendanu i eto što se desilo. Žao mi je što se uvijek oko mene digne frka. Ako i radim probleme, ne radim ih drugima, nego sebi – rekao nam je Grdović.
Gosti sjednice tapšali su ga po ramenu i davali mu potporu. Nasmiješeni Mladen pozdravio je fotoreportere koji su ga prošli petak pratili dok su ga vodili na sud.

Izvor: 24sata.hr