fbpx

Ivo Bilić: Gaženica će se graditi i neće stati

Napet sam kao puška da započnem raditi na dobrobit Zadrana i Zadranki, kazao je Ivo Bilić, SDP-ov kandidat za zadarskog gradonačelnika, neposredno nakon što je zajedno sa svojim timom predao Gradskom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za gradonačelnika i Gradsko vijeće.

Koalicija za promjene koju čine SDP, HNS, DSU, HSLS i Hrvatska stranka zelenih – Eko savez predali su jučer liste u 11,55 sati. Simbolično, kažu, jer je krajnje vrijeme, odnosno pet do 12 za promjene u našem gradu.

– Jedini smo koji nosimo promjene. Stanje u gradu je teško, ali ne i bezizlazno. Naš program je rast, razvoj i zapošljavanje, a cilj nam je vratiti osmijeh na lica Zadrana, kaže Bilić uvjeren da će na svom programu početi raditi već 20. svibnja ove godine.

Na pitanje što kaže za projekt Luke Gaženica i sve priče koje se prepleću oko nje, Bilić odgovara kako su to propagandne priče, a ne istina.

– Netko samo izbaci floskulu i prebaci je na drugog. Gaženica će se graditi i neće stati, a ja ću raditi na tome, kako preko gradskih i županijskih, tako i preko državnih institucija, kazao je Bilić.

Na listi su uz Bilića Sabina Glasovac, Ljiljana Klarin, Nikola Turčinov, Josip Vlahović, Omerka Šarić Frantin, Željko Mikin, Irena Dragić, Vesna Sabolić, Darko Vrdoljak, Joso Knez, Željko Perović, Erol Gaši, Jadran Perinić, Josip Mikelić, Iva Šestan, Antun Novoselović, Željko Ivančević, Višnja Knežević, Nevena Petani, Mirna Polić, Šime Vulelija, Jure Zubčić, Tatijana Petrić, Čedomir Bjelanović, Marina Marić, Zvonimir Sabljo, Mate Gržan, Milijana Urošević, Damira Juras, Ingrid Antičević Marinović.

Izvor: Zadarski list