fbpx

Što odjenuti na Badnju noć?

Badnja večer samo što nije, a ukoliko ste svoju zalihu inspiracije potpuno iscrpili na brojne domjenke ili druženja koja su se zaredala posljednjih dana, odlučili smo vam priskočiti u pomoć s nekoliko kombinacija. Gotovo sve komade pronašli smo u ‘high street’ trgovinama, stoga bi prava šteta bila da ne zabljesnete.

SVEČANA VEČERA KOD KUĆE

Večera kod kuće idealna je prilika da onaj topao božićni pulover koji zasigurno negdje imate iskoristite i ušminkate ga crvenom ‘pencil’ suknjom i fantastičnim sandalama visokih potpetica. Točka na ‘i’ bit će statement ogrlica koja će dodati onu profinjenu notu kombinaciji.

 sveana_veera_kod_kue

VESTA: TOPSHOP, SUKNJA: ZARA, CIPELE: ZARA, OGRLICA: ZARA, ČARAPE: H&M

DRUŽENJE S PRIJATELJICAMA

Za druženje s prijateljicama u kafiću odabrali smo malo opušteniji styling. Bomber jakna sa simpatičnim motivom zimskih pahulja i kožne bordo hlače odlično se slažu, a kombinaciju upotpunjuju statement naušnice i malena ručna torba.

druenje_s_prijateljicama__a94

JAKNA: ZARA, TOP: H&M, HLAČE: ZARA, CIPELE: MANGO, NAUŠNICE: MANGO

VEČERNJI IZLAZAK

U kombinaciji za večernji izlazak igramo na kartu glamura. Satenski crni kombinezon i bunda savršeno podsjećaju na boho fazu Sienne Miller, a jednostavnost krojeva iskoristite za jake modne detalje.

veernji_izlazak__44b

BUNDA: H&M, KOMBINEZON: TOPSHOP, CIPELE: ZARA, TORBICA: HOUSE OF HARLOW (VEŠMAŠINA), OGRLICA: MANGO

Izvor: Fashion.hr