fbpx

KAKO NOSITI: Pulover i haljinu negliže izgleda

Popularna haljina koja neodoljivo podsjeća na negliže i topli pulover postali su veliki modni par aktualne sezone. Spoj romantične i seksepilne haljine s konkretnom i malo širom vestom kontrast je u koji se svakim danom zaljubljuje sve više modnih entuzijasta. Osim što se materijali ovih komada dobro nadopunjuju, vrlo su jednostavna i udobna outfit ideja.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Negliže haljina i siva dolčevita neodoljivo idu zajedno, posebno ako u priču ubacimo ultra popularan voluminozan kaput u pastelno ružičastoj boji. Uz crne tenisice i torbu čine efektnu i opuštenu kombinaciju, idealnu za dnevna skitanja.

leerna_komba

HALJINA: ZARA, VESTA: PULL&BEAR, KAPUT: TOPSHOP, TENISICE: H&M, TORBA: VEŠMAŠINA (FASHION.HR LOOKBOOK)

POSLOVNA KOMBINACIJA

Za poslovne obaveze negliže haljinu kamuflirali smo zanimljivim kardiganom kojeg smo u struku stisnuli tankim remenom, dodali šešir i odlične cipele. Uz spomenute modne dodatke i grilonke, haljina vrlo dobro funkcionira i na području gdje ‘dress code’ zahtjeva ozbiljnost.

poslovna_komba

HALJINA: ZARA, KARDIGAN: H&M, CIPELE: ALEDONA (FASHION.HR LOOKBOOK), ŠEŠIR: ARMANI COLLEZIONI – XYZ STORE (FASHION.HR LOOKBOOK), REMEN: TRUSSARDI JEANS (FASHION.HR LOOKBOOK)

VEČERNJA KOMBINACIJA

Za večernji izlazak haljina će se odlično uklopiti s efektnom jednostavnošću. Predlažemo tanji pulover na prugice, čizme iznad koljena i masivnu ogrlicu, za pomalo glamurozan dojam.

veernja_komba

HALJINA: ZARA, PULOVER: MANGO, ČIZME: ZARA, OGRLICA: NASTY GAL

Izvor: Fashion.hr