fbpx

Okršaj u 12.30: Što će Linić otkriti o Milanoviću?

DUGO očekivana konferencija za novinare bivšeg ministra financija Slavka Linića, na kojoj će se obračunati s premijerom Zoranom Milanovićem, održat će se u 12.30 sati u Rijeci, u prostorijama gradskog SDP-a.

Kako doznaje Index, Linić bi trebao javnosti objaviti nekoliko situacija pomoći kojih će pokušati unišititi Milanovića. Prema našim izvorima spomenut će Tedeschija, Inu, Nadu Čavlović Smiljanec…

Da je riječka frakcija SDP-a iznimno jaka i da neće olako prijeći preko Milanovićeve smjene Linića bilo je jasno još početkom svibnja kad se šef Vlade i SDP-a odlučio Liniću “zahvaliti na suradnji”. Riječki SDP-ovci snažno podupiru Linića pa ne čudi što je upravo na ovotjednoj sjednici SDP-a Primorsko-goranske županije Linić najavio žestoku bitku te poručio da želi pokazati kako izgleda današnji SDP, zbog čega je spreman i žrtvovati svoj ostanak u stranci, jer je uvjeren da će ga Milanović nakon svega izbaciti iz SDP-a.

Kakvo je sve SDP-ovo i Milanovićevo “prljavo rublje” osvetoljubivi Linić nakon izbacivanja iz Vlade spreman otkriti javnosti tek ćemo vidjeti.

Izvor: Index.hr/ZDanas