fbpx

Nesreću u kojoj je poginuo student skrivio mladić koji je vozio suprugu na porođaj

GLAS Slavonije je doznao detalje o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak oko 21 sat u središtu Slavonskog Broda.

U nesreći je poginuo 23-godišnji Vjeran Zorić iz Đakova na kojeg je dok je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu na raskrižju Zrinske i Horvatove ulice naletio BMW kojim je upravljao 25-godišnji vozač.

Vozač BMW se žurio u bolnicu vozeći suprugu na porođaj zbog čega je preko pune crte zaobišao minibus javnog gradskog prijevoza i naletio na Zorića koji je od siline udarca odbačen na vjetrobransko staklo, a potom i na drugi parkirani automobil.

Mladić je od višestrukih ozljeda glave i prsnog koša preminuo oko 23.50 sati na odjelu Intenzivne njege.

Vozač BMW-a nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Prijeti mu između jedne i osam godina zatvora. Njegova supruga je rodila zdravu bebu.

Kolege studenti, profesori, zaposlenice u referadi na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, gdje je poginuli student pohađao drugu godinu diplomskog studija teško prihvaćaju iznenadnu smrt Zorića koji je prema pisanju Glasa Slavonije slovio kao dobar i omiljen dečko, sportaš. “I Bog uzima dobre…” prokomentirala je Dragica Alar.

Index.hr