fbpx

THE VOICE Elena i Jure idu dalje

U trećoj emisiji uživo showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske nastupilo je svih 16. natjecatelja. Četvero njih napustilo je show – Karlo Cvetković, Pjerino Ružević, Iva Ajduković i Mahir Kapetanović. Naši Zadrani Elena Stella i Jure Brkljača plasirali su se u daljnje natjecanje showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske.

Alen Bičević prvi je natjecatelj iz tima Tony koji je nastupio večeras. Otpjevao je pjesmu Georgea Michaela Freedom. Zatim je na pozornicu izašla Iva Ajduković. Izvela je pjesmu Parnoga valjka Dođi.Jure Brkljača otpjevao je Još i danas zamiriše trešnja, hit Gazda. Zadnja natjecateljica iz tima Tony Sara Barbarić izvela je It’s Raining Men grupe The Weather Girls.

Publika je svojim glasovima spasila Saru Barbarić i Juru Brkljaču dok je Tony u daljnje natjecanje poveo Alena Bičevića. Show je napustila Iva Ajduković.

Prva natjecateljica iz tima Ivan koja je izašla na pozornicu bila je Elena Stella. Otpjevala je pjesmu Many Rivers to Cross Jimmya Cliffa. Zatim je zapjevao Marin Jurić Čivro. Izveo je Mjesto za mene, veliki hit Urbana & 4. Mahir Kapetanović, treći natjecatelj iz tima Ivan, otpjevao je Love me again Johna Newmana. Posljednja natjecateljica koja se popela na pozornicu The Voicea večeras bila je Iva Gortan.Otpjevala je I’m not the only one, hit Sam Smith.

Ivu Gortan i Marina Jurića Čivru svojim glasovima spasila je publika. Ivan je od ispadanja spasio Elenu Stellu. Show je napustio Mahir Kapetanović.

HRT/ZDanas