fbpx

TRAGEDIJA U KRUŠEVU Ubio suprugu pa pucao sebi u prsa

Do kasnih večernjih sati zadarska policija obavljala je očevid na mjestu ubojstva i pokušaja ubojstva u Kruševu, u zaseoku Zavelinac. Radi se o gotovo nenaseljenom predjelu, udaljenom od samog Kruševa, a do kuće u kojoj su živjeli supružnici vodi uzak put. Uz put su i pronađena tijela mrtve žene i teško ranjenog muškarca. Na mjestu događaja, gdje je policija obavljala očevid, nije bilo ni jednog mještanina ili susjeda koji bi razgovarao o pozadini tragedije, s obzirom da se kuća nalazi gotovo na osami.

Iz policije je u ponedjeljak tek šturo priopćeno da je u 17.37 sati zaprimljena dojava da se u Kruševu vatrenim oružjem ranio 52-godišnjak.

-Nedaleko od mjesta ranjavanja pronađeno je mrtvo tijelo 49-godišnjakinje – naveli su izvijestili su iz PU zadarske, pa se tek nagađa o razlozima koji su 52-godišnjaka naveli na tako strašan čin da ubije 49-godišnju suprugu te potom sebi puca u prsa. Sa supružnicima je živjelo maloljetno dijete.

RANIJE:

U mjestu Kruševo se u ponedjeljak poslijepodne dogodilo ubojstvo i pokušaj samoubojstva – prema prvim informacijama, muškarac (52) je ubio svoju suprugu (49), te je potom pucao sebi u prsa i teško se ozlijedio.

Policija je dojavu od mještana dobila u 17,40 sati, te je dolaskom u Kruševo, uz cestu nedaleko od obiteljske kuće, zatekla mrtvu ženu, pored čijeg tijela je ležao teško ranjeni muškarac. On je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u zadarsku bolnicu, gdje je operiran. Ima teške ozljede prsnog koša.

Za 49-godišnjakinju nije bilo pomoći, ona je preminula od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem.

U Kruševu je u tijeku policijski očevid.

Snimio: Jure Mišković/CROPIX

Izvor: Zadarski.hr/ZDanas