fbpx

SUDSKA DRAŽBA STANOVA NA TIZ-u Mladen Modrić Padela nije u roku od 60 dana uplatio izlicitirani iznos

Za tri stana na TIZ-u koja je OTP banka prodala u travnju na sudskoj dražbi bivše imovine Gortan Zadra, kupci nisu u roku 60 dana uplatili izlicitirani iznos pa su njihovi stanovi pripali drugim po redu najboljim ponuditeljima. Stanove su na taj način “izgubili” zadarski poduzetnik Mladen Modrić Padela, bivši nogometaš NK Zadra i trener vratara hrvatske nogometne reprezentacije Tomislav Rogić te zadarski obrtnik Marin Pejdo.

Mladen Modrić je na dražbi za stan od 72,18 kvadrata bio izlicitirao cijenu od 1,2 milijuna kuna. Uplatu nije izvršio te je stan pripao drugom po redu najboljem ponuditelju, Mladenu Ajduku, koji je za isti stan bio ponudio 90 tisuća kuna manje, odnosno 1,110.000 kuna.

Za stan Tomislava Rogića na dražbi se natjecala njegova majka, koja u tom stanu inače živi. Izlicitirala je 935.000 kuna, no ni njegova uplata nije stigla u roku od dva mjeseca pa je stan od 67,65 kvadrata morao prepustiti Ivanu Hrominu za pet tisuća kuna manji iznos, odnosno 930.000 kuna.

Za treći stan koji je promijenio vlasnika nabolju ponudu bio je dao zadarski obrtnik Marin Pejdo. Za stan od 71,81 kvadrata on je bio ponudio 870.000 kuna. Pejdo je međutim odustao od kupnje pa je stan pripao Draganu Galošiću za 10 tisuća kuna manji iznos, odnosno 860.000 kuna.

Svi drugi kupci stanova na sudskoj dražbi ili su uplatili izlicitirane iznose ili su zatražili produljenje roka za plaćanje zbog obračuna kredita, potvrdili su nam na Općinskom sudu u Zadru. Podsjetimo, na držabi su prodani svi ponuđeni stanovi, njih 34, za ukupn iznos od preko 40 milijuna kuna.

Izvor: Zadarski.hr/ZDanas