fbpx

KADAR IZ PREKA Goran Šarin pomoćnik ministra prometa

I zadarski otoci imat će svojeg predstavnika u hrvatskoj Vladi. Na današnjoj sjednici Vlade Tihomira Oreškovića, za pomoćnika ministra pomorstva, prometa i infrastrukture u resoru Uprave sigurnosti plovidbe imenovan je Goran Šarin.

Na novo radno mjesto Šarin dolazi s pozicije direktora Obale i parkova, komunalne tvrtke Općine Preko…
– Počašćen sam što ću biti dio tima premijera Tima Oreškovića i to u resoru koji vodi ministar Oleg Butković, koji je na mene u dosadašnjim kontaktima ostavio vrlo dobar dojam. Imamo dosta slične poglede na izazove koji nas očekuju u našem resoru i vjerujem da možemo napraviti niz pozitivnih pomaka. Ovo shvaćam kao veliki izazov i radit ću s velikim motivom, a oni koji me poznaju, znaju da je moj osnovni postulat – red i pravednost. Zahvaljujem HDZ-u Zadarske županije i općinskom odboru Preko koji su podržali moj izbor. Vjerujem da ću opravdati povjerenje, rekao nam je Šarin koji se danas emotivno oprostio od svojih dosadašnjih suradnika u Općini Preko.

62-godišnji Šarin po struci je inženjer pomorskog prometa. Na čelu tvrtke Obala i Parkovi bio je deset godina, a prethodno je radio na funkciji direktora Turističke zajednice Općine Preko. Prije dolaska u javni sektor, dugi niz godina iskustvo je stjecao kao kapetan na brojnim domaćim i stranim brodarima.

Izvor: nasiskolji.hr/ZDanas