fbpx

Kolekcija za zaljubljene s potpisom Naomi Campbell

Nakon što su impresivna figura i seksepil najpoznatijeg svjetskog supermodela zagrijali hladne zimske dane vrućom linijom donjeg rublja, dizajniranog u suradnji s renomiranim talijanskim brendom Yamamay, temperamentna Naomi Campbell ponovo pokazuje svoje čari u limitiranoj proljetnoj kolekciji donjeg rublja, koja će osigurati Valentinovo za pamćenje.

Naomi3

Legenda svijeta mode ponovno je utjelovila odvažan duh te drsku senzualnost brenda, a fotografije veterana, Maria Testina, prikazuju samouvjerenost britanskog supermodela dok nosi najljepše artikle iz proljetne kolekcije.

nAOMIrUBLJEpANTERA

Elegancija, stil i seksepil ključni su elementi #IAMNAOMICAMPBELL kolekcije za Yamamay. Ljubičasta, crna i boja fuksije dominiraju paletom boja, a ističu ih pomno promišljeni detalji, visokokvalitetni materijali te prozirni elementi. Kolekcija je podijeljena u četiri linije.

00070_150909_050_MT

Catchy linija je provokativna i drska u kombinacijama crne i ljubičaste boje s detaljima poput insertirane čipke i crnih satenskih mašnica. Gaćice i grudnjaci iz Vixen linije zavode rafiniranim crnim detaljima koji odgovaraju tijelu svake žene.

thumbnail.ashx

Showy odmah zapinje za oko svojom elegantnom čipkom i romantičnim akcentima od tila u boji pudera, dok Hazardous plijeni pažnju upečatljivom fuksija nijansom. Delikatna čipka i vrpce grle žensku siluetu na pravim mjestima kako bi začinile proljetne dane beskompromisnim zavodničkim stilom.

NaomiCrvena33084

She.hr/ZDanas