PROLJEPŠAN I S NOVIM MOTOROM Facelift nije jedino što impresionira na novom Audijevom A3 modelu

Aktualna generacija Audijevog A3 modela proći će manji kozmetički tretman nadolazećeg ljeta i osvježena stići u prodajne salone. Osim ‘facelifta’ u ponudu će stići s povećanim izborom motora.
Na prvi je pogled uočljivo da se ušminkavanje s prednje strane vozila odnosi na masku koja je sada šira, a farovi plosnatiji, dok novi oblik svjetala i redizajnirani difuzor krase njegov zadnji kraj. S pet novih boja u ponudi, Ara plavom, Svemirski plavom, Nano sivom, Tango crvenom i Vegas žutom, povećan je broj opcija u odabiru koji je sada na brojci dvanaest.
Najveća promjena unutrašnjeg dijela vozila odnosi se na dostupnu tehnologiju, odnosno hvaljeni virtualni kokpit koji mijenja uobičajenu kontrolnu ploču 12,3-inčnim TFT zaslonom s kojeg se mogu iščitati mnogobrojne za vožnju relevantne informacije.

MMI vas sada bolje razumije
Multimedijalno korisničko sučelje (MMI) je doživjelo promjene kojima sada nalikuje izborniku pametnih telefona, a dodani su i unaprijeđeni glasovno vođeni sustav navigacije, radija, ostalih medija i telefona koji, tvrde u Audiju, sada razumije mnogobrojne fraze iz svakodnevnog govora. Dostupna je sada i povezanost pametnih telefona za iOS i Android operativne sustave telefona prije viđena u posljednjim Q7 i A4 modelima, a moguće će biti Bluetoothom upariti istovremeno dva mobilna telefona s auto-instalacijom.
U ponudi su i dva nova benzinska motora, trocilindri 1.0 TFSI koji razvija 114 konjskih snaga i 2.0 TFSI sa 187 KS.

Izvor: net.hr/ZDanas