fbpx

POPUSTILI SU, A TU JE I DOKAZ Rolls-Royceov nadolazeći SUV djeluje kao uvećani Phantom

Potvrda da će super-luksuz na četiri kotača evoluirati u SUV stigla je krajem svibnja, a sada je, vjerojatno s namjerom da se preduhitre špijunske fotografije, i sam Rolls-Royce objavio kamuflirani napredak na svojem Projektu Cullinan.

Iza radnog imena nalazi se prvi SUV proizvođača koji je sinonim za maksimum luksuza i koji je već krenuo u cestovna testiranja. Iz kompanije su potvrdili da će tijekom testa zamaskirani model moći biti viđen diljem svijeta budući da im je namjera podvrgnuti ga svim uvjetima, od niskih temperatura zraka unutar sjevernog Arktičkog kruga do visokih kakve vladaju u pustinjskim predjelima.

U Rolls-Royceu su uvjereni da će nadolazećim SUV-om izbrisati norme po kojima se ostali ovakvi primjerci luksuza sude kad 2018. godine bude i službeno predstavljen.
Ono što fotografije istovremeno sakrivaju i otkrivaju jest prepoznatljivost dizajna ovog branda, odnosno na prednjem se dijelu nadolazećeg automobila jasno ističe velika rešetkasta maska, dok prednja svjetla stvaraju dojam da je inspiracija Projekta Cullinan ukorijenjena u modelu Phantom.
Jasno, direktan suparnik još uvijek bezimenom nadolazećem SUV-u jest, kako to u njegovom službenom opisu piše, najbrži, najsnažniji, najluksuzniji i najekskluzivniji SUV na svijetu – Bentley Bentayga.

net.hr/ZDanas