fbpx

Super turneja Pet Shop Boysa svoje će prvo i jedino predstavljanje u našoj regiji imati u Zadru!

Zadivljujuća Super turneja Pet Shop Boysa svoje će prvo i jedino predstavljanje u našoj regiji imati u subotu 12. kolovoza na zadarskom Jazine Open Airu.

Nakon ogromnog uspjeha prvog dijela njihove svjetske Super turneje prošle jeseni, Pet Shop Boys se vraćaju u Europu ovog ljeta, te će po prvi put posjetiti Zadar u subotu 12. kolovoza. Na jedinom nastupu u cijeloj regiji, bend će izvesti repertoar iz kompletne karijere, kao i pjesme s aktualnog albuma “Super”.

Jazine Open Air slijedi tradiciju dovođenja najvećih glazbenih zvijezda u Zadar, jedan od najljepših gradova u ovom dijelu Europe, prošle godine proglašen za europsku najbolju destinaciju po pisanju Worlds Best Destinations Magazine.

Nakon rasprodanih koncerata Manu Chaoa 2015. i Prodigyja 2016. godine, The Pet Shop Boys dovode svoju spektakularnu Super turneju na prekrasnu hrvatsku obalu. Neil Tennant i Chris Lowe na Jazine Open Air donose ključne hitove iz povijesti pop glazbe: “West End Girls”, “Suburbia”, “Heart”, “Doming Dancing”, “Being Boring”, “Go West”, “Se A Vida E (That’s The Way Life Is)”, “Left To My Own Devices” kao I singlove sa sjajnog prošlogodišnjeg izdanja “Super” – “The Pop Kids” I “Inner Sanctum”

Ulaznice
Ulaznice kreću u prodaju u petak, 10. ožujka, u 9 sati. Prva cijena ulaznica, uvjerljivo najpovoljnija na cijeloj turneji, je 195 kuna i vrijedit će do 23. travnja. Nakon toga, cijena će iznositi 220 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 250 kuna.

U prodaju će biti pušten i limitirani broj od svega 200 VIP ulaznica po cijeni od 350 kn. Ta ulaznica uključuje mjesto na povišenoj platformi s najboljim pogledom na pozornicu i zaseban šank.