fbpx

DOZNAJEMO – OTKRIVENI MILIJUNI U ITALIJI Na pomolu novi slučaj Remorker?!

Kako doznajemo, poznatom zadarskom optičaru istražni organi na računu u Italiji otkrili 7 milijuna eura. Isti novac je navodno povezan s kriminalnim radnjama u cestogradnji.

Poznatom zadarskom optičaru pronađeno je 7 milijuna eura na računu banke u Italiji. Istražni organi sumnjaju da je novac na računu u Italiji izvučen kriminalnim radnjama u hrvatskoj cestrogradnji.

Priča također poprima sasvim novu dimenziju kada se uzme u obzir da je vlasnik računa na kojemu su pronađeni milijuni, bliski prijatelj sa našim sugrađanima koji su donedavno obnašali visoke državne funkcije i organizirali izvlačenje novca iz državnih tvrtki kao i njegovo sklanjanje na razne račune te na tuđa imena da bi ga zatim stavljali u tokove odnosno “prali” ulaganjem u gradnju stanova u Zadru i slične projekte.

O istoj temi javno je govorio vijećnik u Županijskoj skupštini, Marko Pupić-Bakrač koji je nedavno istupio sa javnim priopćenjem za medije u kojem upozorava da je u Zadru oprano 25 do 30 milijuna eura novca opljačkanog od RH.

Što će otkriti istraga i da li je na pomolu novu slučaj Remorker, doznati ćemo uskoro.

ZDdanas