fbpx

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Mario Pešut svojim boksačkim udarcima ne može ni jaje razbiti

Povodom slučaja Pešut, reagirao je županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.


Mario Pešut, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo u gradu Zadru, županijski vijećnik i član Gradskog obora zadarskog HDZ-a, proglašen je krivim i novčano kažnjen prvostupanjskom presudom na prekršajnom sudu u Zadru zbog obiteljskog nasilja.

Mariju se stalno događaju nekakvi ekscesi. Kaže da nije kriv jer nećaka nije udarao šakama nego ga istriskao, da ga je tukao šakama priča bi drugačije završila jer se on bavio boksom!? Gradonačelnik Branko Dukić ne kaže ništa, niti poduzima išta.

U nekom paralelnom svijetu šamaranje je prihvatljiva pojava. U tom svijetu Mario je snažan i jak boksač, gradonačelnik zen mudrac koji uvijek o svemu mudro šuti i ne bavi se beznačajnim ovozemaljskim problemima. Taj paralelni svijet nalazi se u glavama lokalnih vlastodržaca.

U stvarnom životu šamaranje jest nasilje. Mario je čovjek sa očiglednim svima vidljivim problemima koji je u takvom stanju da svojim boksačkim udarcima ne može ni jaje razbiti. Gradonačelnik je nesposoban za donošenje bilo kakve smislene političke odluke. To je svijet u kojem živimo, zadarska zbilja.

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač