fbpx

Ispred hotela Bastion pretučen bivši državni tajnik?

Kako je već objavio portal ZDnews.hr u hotelu Bastion fizički je napadnut bivši državni tajnik. Prema našim još nepotvrđenim informacijama, napad je organiziran od strane velikog investitora koji je navodno izreketaren i na kraju prevaren od strane istog.

Kako piše portal ZDnews.hr, bivši državni tajnik fizički je napadnut, a prema izjavama očevidaca, napad se odvio ispred hotela Bastion. Naime, prema izjavama ljudi koji su bili upućeni u događaje proteklog vikenda, bivši državni tajnik pretučen je u spomenutom hotelu, a formalni vlasnik hotela odveden je ispred hotela te nije sudjelovao u spomenutom incidentu.

U policiji za sada ne raspolažu s nikakvim informacijama o spomenutom incidentu. Ipak, unatoč tome što incident nije prijavljen, jedan od očevidaca za portal ZDnews.hr kazao je kako su za vrijeme navedenog događaja ispred hotela Bastion bila parkirana tri crna Audija, a nakon “odrađenog posla” brzo su se udaljili u nepoznatom smjeru.

Navedeni fizički napad, navodno je samo upozorenje bivšem državnom tajniku.

NAJNOVIJE – Prema najnovijim saznanjima, napadnuti državni tajnik nije podnio prijavu policiji već se za zaštitu obratio privatno, lokalnim skupinama u Zadru i okolici, u nadi da će ga zaštiti od budućih napada. Prema našim saznanjima, molba je odbijena.

ZDdanas


MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Zdravko Livaković reketari investitore!