fbpx

JAKOV SURAĆ IZJAVIO ZA MEDIJE Sam je pao i slomio ruku!

Kako smo već pisali, bivši nogometaš Jakov Surać osumnjičen je da je istukao novinara Hrvoja Bajla ovog vikenda u Zadru. Kako je Bajlo ispričao za medije, Surać mu je prepriječio put, a onda ga počeo tući. Bajlo je na kraju završio u bolnici i ispričao kako mu je Surać prijetio i govorio mu da se ostavi pisanja protiv HDZ-a.

“Ostao sam u šoku, probao sam proći na drugu stranu. Onda me pogodio svom snagom šakom u glavu, od čega sam pao na pod. Mislim da sam na trenutak i izgubio svijest. Na podu me još udarao po glavi. Jednom mi je stomak odvalio nogom. Stavio sam ruke na glavu da bih se obranio, pogodio me u ruku. Dok sam bio na podu, još me nekoliko puta udario po toj desnoj ruci, slomljena je. To je bilo gaženje. Ja sam se kotrljao, probao sam se izvući. Bilo je to 20-ak kontinuiranih udaraca”, ispričao nam je Bajlo u ponedjeljak.

Surać je u međuvremenu završio na policiji, a sud ga je pustio na slobodu.

“Događaj, kako ga opisuje Bajlo, nije se dogodio. On je to izmislio i iskonstruirao s ciljem da mene javno oblati, a sebi priskrbi publicitet. U tome je, dok sam ja bio u pritvoru, čini mi se, i uspio. Niti je on ikada pisao o meni, niti ja pratim njegov portal, niti sam ja napravio i rekao ono što on kaže da sam učinio. Sve je to Bajlova konstrukcija zbog privlačenja pažnje koja njemu, očito, treba. Sad svi, eto, znaju tko je Hrvoje Bajlo”, kazao je Surać za zadarski.hr.

“Nisam ja njega prvi napao nego on mene. Ja sam sjedio u svom automobilu i na mobitelu pisao poruku. On mi je prišao i rekao: “Kome to pišeš krkane”. Prvi me verbalno počeo provocirati. Izašao sam iz auta, a on je krenuo prema meni. Nastavio me verbalno provocirati, a potom i fizički, rukama. Tu smo jedan drugome zadali nekoliko udaraca i to je bilo sve. Sve skupa to je trajalo deset sekunda. Dok smo se pohvatali, Bajlo je krenuo put nazad, sapleo se i sam je pao na pod. Pao je na lakat, zato je i slomio neku kost u ruci”, dodaje Surać.

Izvor: Index.hr