fbpx

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ Zrilići izgubili Omniu, preuzela je OTP banka

Propćenjem za javnost oglasio se vijećnik Akcije mladih u supštini Zadarske županije, Marko Pupić-Bakrač. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Smatram vrlo važnim izvijestiti javnost da poslovna zgrada veličine 2346 m2 i pripadajuće dvorište veličine 550 m2 u kojoj se nalazio fitness centar Omnia, prostor nekadašnje diskoteke Gotham nije više u vlasništvu obitelji Zrilić.

Taj prostor bio je vlasništvo marine Dalmacija koju je izgradio legendarni Zadranin Stanislav Antić. Privatizacijom marina Dalmacija postaje vlasništvo International Seaport Managementa tvrtke Zdenka Zrilića i Hypo banke, registirane u Vaduzu.

Zgrada i dvorište u kojoj se donedavno nalazio fitness klub Omnia na misteriozan način 2011. godine iz vlasništva marine Dalmacija prelazi u vlasništvo tvrtke Tampa d.o.o., a 2018. godine iz vlasništva tvrtke Tampa d.o.o. u vlasništvo tvrtke Real Value d.o.o.

Direktor tvrtke Tampa d.o.o. je Zdenko Zrilić dok je tvrtka u vlasništvu tvrtke Herbula d.o.o. čija je vlasnica Natalija Zrilić, kćer Zdenka Zrilića. Vlasnici tvrtke Real Value d.o.o. su Grga Zrilić sin Zdenka Zrilića i Milan Baković.

Od 2013. godine na navedeni prostor založno pravo u visini od 2.500.000 eura polaže ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. RIJEKA, a od 04. 07 .2018 godine vlasništvo prostora prelazi u ruke OTP banke. Od tada fitness klub Omnia nije u funkciji.

U prilogu dostavljam izvadak ZK iz kojeg je sve čitko i jasno vidljivo.


KLIKNI ZA UČITAVANJE DOKUMENTA


Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač

P.S. Eppur si muove (ipak se kreće)

 



 

OTKRIVAMO Upravljanje nad svim tvrtkama Zdenka Zrilića preuzeli predstavnici J&T banke!


OTKRIVAMO Upravljanje nad svim tvrtkama Zdenka Zrilića preuzeli predstavnici J&T banke!