fbpx

NOVOSELOVIĆ PROZVAO VODOVOD ZBOG NEPLATIŠA ČIJI DUGOVI SEŽU PREKO 250 TISUĆA KUNA Dukić odgovorio kako samo Hajduk živi vječno, ali i da direktor Matek zna svoj posao

Antun Novoselović je na aktualni sat današnje sjednice Gradskog vijeća donio dva dokumenta koja se tiču Vodovoda. Prvi dokument je bila ovrha na račun za vodu fizičke osobe od 100 kuna koji je nakon kamata na kraju narastao na 300 kuna, a potom je predstavio i drugi dokument, piše portal Zadarski.hr

– Drugi dokument odnosi se na dug od 279 tisuća kuna pravne osobe na adresi Gaženička cesta 3. Po čijem nalogu se ne poduzima apsolutno ništa protiv ovakvih neurednih platiša?, upitao je Novoselović i dodao kako je vrijeme da grad pročešlja poslovanje Vodovoda i zamijeni direktora Tomislava Mateka koji zaobilazi istinu.

– Da zaobilazi istinu vidi se i po pitanju nabave novog službenog automobila, naglasio je Novoselović.

Na Novoselovićevo pitanje odgovorio je gradonačelnik Dukić, iako je prvotno prokomentirao kako samo Hajduk živi vječno, uozbiljio se i rekao kako svi imaju 4 godine mandata, te da on vidi kako direktor Vodovoda odgovorno radi i zna svoj posao.

– Svaka fiskalna politika mora biti transparentna i dobit ćete pisani odgovor, govori Dukić.

Izvor: Zadarski.hr


ANTUN NOVOSELOVIĆ Tvrtka Zdenka Zrilića dužna 279.194 kuna za vodu, već godinama mu omogućavaju da ne plaća enormne račune!