fbpx

Direktor Vodovoda podnio kaznene prijave zbog curenja podataka o enormnim dugovima zadarskog moćnika

Zbog curenja informacija direktor zadarskog “Vodovoda” Tomo Matek podnio je dvije kaznene prijave! Do prijava kojima će se pokušati otkriti tko je iznosio dokumente iz “Vodovoda” došlo je nakon istupa dvoje SDP-ovih gradskih vijećnika, Irene Dragić i Antuna Novoselovića, koji su postavljali vijećnička pitanja o poslovanju “Vodovoda” i ponašanju njegovog direktora, piše portal Zadarski.hr

Novoselović je svojedobno napisao i priopćenje za javnost sa svojim primjedbama na Matekov rad u “Vodovodu:
Pogodovanja pojedincima kojima se opraštaju enormni dugovi za vodu kao što je bio slučaj s Teniskim klubom kojemu je oprošteno više od 40.000 kuna, dok naši sugrađani dobivaju opomene i prijetnje isključivanjem vode za 100 kuna. Tvrtke lokalnog moćnika čija su sjedišta u Zadru, Gaženička bb, imaju konstantna dugovanja od 300.000- 500.000 kuna i zasigurno im se ne prijeti isključivanjem, dok „mali čovjek“ strepi nad neplaćenim računima. Gradonačelnik Dukić upoznat je s cijelom situacijom ali ne poduzima ništa da se ovoj samovolji stane na kraj i da se zaštite interesi građana.

U opsežnom odgovoru na Novoselovićevo vijećničko pitanje, direktor Tomo Matek je potvrdio da je podnio dvije kaznene prijave: jednu koja se odnosi na tvrdnje Irene Dragić o oprostu duga Teniskom klubu, a druga na Novoselovićeve tvrdnje da se moćnicima toleriraju dugovanja.

ZDdanas/Zadarski.hr


ANTUN NOVOSELOVIĆ Tvrtka Zdenka Zrilića dužna 279.194 kuna za vodu, već godinama mu omogućavaju da ne plaća enormne račune!