fbpx

TRAGIKOMIČNO Novoosnovana Zajednica poduzetnika HDZ-a želi zastupati interese slobodnog poduzetništva!

U Zadru je sinoć osnovana “Zajednica poduzetnika i obrtnika HDZ-a Zadarske županije”. Kako se navodi u e-mailu kojeg nam je poslao osobno Domagoj Milošević, zajednica je osnovana, citiramo; “s ciljem promicanja i potpore gospodarskim djelatnostima u Zadarskoj županiji, zastupanja interesa slobodnog poduzetništva i stvaranja povoljne poduzetničke klime.” Ovakav skup i cilj ovog skupa može se svrstati samo u crnu satiru. Stanje u društvu kao i sloboda koju sebi dozvoljavaju članovi HDZ-a u posljednje vrijeme, otvoreno jeb… narod u zdrav mozak, prelazi sve granice zdravog razuma.

Na skupu osnivanja Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a bilo je vrlo životopisnih likova, obiteljskih nasilnika, ljudi koji su do nedavno bili desna ruka Rena Sinovčića te onih o kojima već godinama pišemo istraživačke članke te upozoravamo na nepotizam, kriminal i korupciju te pogodovanje od strane vrha zadarskog HDZ-a upravo pojedincima nazočnima na osnivanju ove “zajednice”. Već godinama upozoravamo u svojim istraživačkim tekstovima o slučajevima gdje HDZ-ova vlast podilazi istim tim ljudima, članovima svoje stranke, te im daje prednost naspram drugih gospodarskih subjekata stvarajući tako nelojalnu konkurenciju, a u nekim slučajevima čak i monopole, uništavajući pred sobom sve što nema doticaj sa HDZ-om ili njegovim članstvom.

Sinoć grupacija odabranih poduzetnika, članova HDZ-a na čelu sa Domagojem Miloševićem vuče upravo najlicemjerniji potez te pokreće udruženje kojim praktički priznaje te čak putem medija želi promovirati sve navedeno pod krinkom “zastupanja interesa slobodnog poduzetništva i stvaranja povoljne poduzetničke klime” iako su članovi iste “zajednice” zapravo samo HDZ-ovci. Prava tragikomedija!

Ostalim zadarskim poduzetnicima ne preostaje ništa drugo u ovom retardiranom sustavu nego da se učlane u HDZ ako žele preživjeti. Obzirom na stanje u društvu i gospodarstvu jedino što preostaje je učlaniti se u HDZ pa dok se sve ne raspadne ili što prije napustiti ovu karikaturu od države.

Za predsjednika ove novoosnovane Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Zadarske županije izabran je Tomislav Škara. “Čestitam predsjedniku Tomislavu Škari i ostalim izabranima, imat će moju snažnu potporu u borbi za hrvatske poduzetnike i obrtnike.“, izjavio je Domagoj Milošević.

ZDanas