fbpx

ANTE RUBEŠA Pitanje je što je župan radio u Kini kad iz nekoliko puta koliko je bio tamo nije uspio privući niti jednog investitora (VIDEO)

Županijsk vijećnik Akcije mladih, Ante Rubeša smatra da su putovanja župana Božidara Longina samo privatni provodi koji ne donose nikakve rezultate za Zadarsku županiju.

– Župan je s našim novcima sebi nekoliko puta priuštio ekskurziju u Kinu. Rekao bi čovjek da je išao tamo dogovoriti neka ulaganja i investicije važne za razvoj ovog izmišljenog poligona za uhljebljivanje kojeg vi nazivate župapanije. Kad ono on na povratku priča neke nebuloze o nekakvim autobusima, avionskim linijama i ulaganju u Gaženicu, projektima koji nisu u nadležnosti županije te od čega je točno realizirano nula. Pitanje je što je župan tamo radio kad iz nekoliko puta koliko je bio tamo nije uspio privući niti jednog investitora, ili nas je lagao da je bio tamo ili je toliko nesposoban da u najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu nije uspio naći niti jednog investitora koji bi uložio u Hrvatsku i naš grad. Vjerojatno je glas o vladavini HDZ-a i do tamo došao. I sad nakon pustog partijanja po Tajlandu i otocima pomalo nam postaje jasno što je župan tamo zapravo radio. Nakon što su upoznali “stručnjake” koje smo im poslali da pripreme teren, Kinezi su normalno odlučili da nema smisla razgovarati s pijunima te su organizirali sastanak s državnim vrhom na našem tlu u Dubrovniku. Mene bi bilo sram da u javnosti izađe informacija da sam kao čelnik zadarske regije i svih njenih poduzetnika na jedan od bitnijih događaja za razvoj poduzetničke klime poveo svog sina. Za vas je naša domovina privatna prćija, a proračuni kućni budžeti i privatni bankomati, izjavio je Rubeša.