fbpx

KOLAKUŠIĆ U ZADRU Moramo vidjeti tko je ukrao mercedes narodu

Zadranima je jutros Kandidacijsku listu grupe birača za Europski parlament predstavio Mislav Kolakušić. On i treća na njegovoj listi, Marjana Botić, pozvali su građane da izađu na izbore jer se na ovim izborima postavljaju temelji za budućnost Hrvatske.

Moramo provesti promjene! Ako ih ne provedemo, korupcija će uništiti hrvatsko društvo, kazao je jutros na Narodnom trgu Mislav Kolakušić. Okrivivši HDZ i SDP za nesposobnost provođenja promjena, pozvao je birače da na ovim izborima glasuju kako bi postavili temelje za hrvatsku budućnost:

Kroz ovih 29 godina su HDZ i SDP i njihovi sadašnji voditelji, dakle, Davor Bernardić i gospodin Plenković, potpuno nesposobni voditi Hrvatsku u promjene – mi tonemo svakim danom. Ne mogu čekati parlamentarne izbore jer promjene se ne mogu dogoditi ukoliko opcija za koju oni žele da provede ove promjene nema niti jednog zastupnika u Europskom parlamentu. Mi ako nećemo imati promjene – korupcija će uništiti hrvatsko društvo.

Kolakušić želi ispitati imovinu bivših i sadašnjih sudaca, ministara, svih osoba na javnoj dužnosti u Hrvatskoj:

Mi moramo vidjeti tko je svoj mercedes ukrao hrvatskom narodu, a tko ga je platio zarađenim novcem.

Požalio se na zastupljenost u medijima:

– Goran Marić je rekao da pola milijarde kuna državne tvrtke troše na oglašavanje u medijima. Pa onda je i potpuno jasno da se promoviraju one opcije koje su na vlasti.

Treća na listi suca Kolakušića je zadarska županijska vijećnica, Marjana Botić kojoj će se, uđe li u Europski parlament, boriti prije svega za očuvanje Jadrana:

– Upozoravam građane da se priprema velika privatizacija upravo tih resursa jer se ide na to da se spuštaju razine odlučivanja na lokalnu razinu. Možete zamisliti što bi neki lokalni šerif radio kad treba dobiti netko od njegovih klijenata, mafijaša dozvolu za izgradnju raznih hotela, marina i toga po našoj obali, izjavila je Botić

Kolakušić je uvjeren da će na izborima osvojiti tri mandata.