fbpx

“Bio je inženjer tekstilno-kemijske tehnologije, sad će biti prometni stručnjak, sutra doktor, a preksutra avijatičar”

Županijska skupština je usvojila jučer izvještaj o izvršenju financijskog plana Županijske uprave za ceste Zadarske županije za 2018. godinu u prisustvu v. d. ravnatelja Branka Kutije

– Taj čovjek je došao bezveze, zašto mu ne date da se predstavi i kaže: “Bio sam inženjer tekstilno-kemijske tehnologije, sad ću biti prometni stručnjak, sutra doktor, a preksutra avijatičar”. Molim da nam se obrati gospodin. Imamo pitanja, a nitko nam ne odgovara. Izgleda glupo, kao da smo statisti, izjavio je Ante Rubeša iz Akcije mladih.

Oporba je od Kutije tražila da dođe na govornicu i kaže par riječi no od nije na to pristao. Marko Pupić Bakrač je naglasio je kako on ionako nema veze s izvještajem jer u to vrijeme nije ni bio ravnatelj.

– Ja nemam pojma što on tu uopće radi i kome da ja postavim pitanje kada on nema nikakve veze s izvještajem, a niti s cestama jer je inženjer tekstilno-kemijske tehnologije.

Rudolf Dvorski (MODES) tražio je odgovor na pitanje kada će konačno biti raspisan natječaj za novog ravnatelja.

– Znam odgovor, treba se mijenjati odluka o osnivanju i statut. Sve je to krasno i lijepo, ali napravite to već jednom. Pokrenite to kad ste već izabrali ravnatelja, izjavio je Dvorski, a dobio je i odgovor predsjednika Županijske skupštine Željka Lončara, koji je podnio ostavku na mjestu predsjednika Upravnog vijeća ŽUC-a.

“Sve u svoje vrijeme.”, izjavio je Lončar.