fbpx

KOLAKUŠIĆ “Građanima nudim radikalni ‘reset’ čitave države, sve ostalo je nastavak agonije”

“Spreman sam ići do kraja i želim da ljudi vide razliku između mene i onih kandidata koji označavaju ništa drugo nego nastavak agonije”, izjavio je EU parlamentarac Mislav Kolakušić za magazin Start komentirajući nadolazeće predsjedničke izbore.

Tvrdi da je njegova ponuda građanima i dalje nepromijenjena.

“Moja ponuda građanima i dalje je jednako ozbiljna. Nudim uspostavu pravne države, reformu ovršnog sustava, radikalan obračun s korupcijom, znatno jeftiniju državnu upravu i lokalnu samoupravu po principu troši koliko zarađuješ, potpuno transparentnu javnu nabavu i ukidanje svih parafiskalnih nameta odnosno reset cjelokupnog sustava”, kaže Kolakušić.

Vraćenje novca u proračun

Naglašava da je u obračunu s korupcijom spreman ići do kraja.

“Građani znaju da sam u obračunu s korupcijom spreman ići do kraja i da je to temeljna točka moga političkog djelovanja. I na ovim izborima bit će velika odgovornost na građanima da uoče razliku između kandidata i politika koji jamče nastavak agonije i programa koji osigurava reset čitavog sustava”, ističe Kolakušić.

“Očekujem veliku podršku građana programu kojeg nudim jer samo radikalan obračun s postojećim sustavom jamči pozitivne promjene. Sve ostalo, samo je nastavak folklora i sustava koji uništava građane i državu.

Cjelokupni iznos sredstava koji će nam po sadašnjem zakonu biti uplaćen iz državnog proračuna za osvojeni mandat na ovim izborima vratiti ćemo u državni proračun. A tako će biti i na svim sljedećim izborima”, najavljuje Mislav Kolakušić.