fbpx

PRETUKLI 41 GODIŠNJAKA Petorica uhićena, šesti u bijegu

Policija je uhitila petoricu nasilnika, a za šestim traga zbog surovog premlaćivanja 41 godišnjaka. Događaj se zbio 20. srpnja oko 4 sata ujutro na Branimirovoj obali, a prethodio mu je sukob u noćnom klubu kad je skupina nasilnika muškarcu zapriječila ulaz u zahod.

Nakon toga zaštitari su ga nasilno izveli iz kluba i krenulo je premlaćivanje. Svi sudionici su poznati policiji. Slučaj nije završen jer policija ima saznanja da osobe bliske počiniteljima žele spriječiti svjedoke u davanju iskaza.

Sličan događaj zbio se i u Biogradu u srpnju prošle godine prilikom čega je došlo i do pucnjave, nakon čega su uhićena osmorica nasilnika.

Zadarska policija uhitila je i pritvorila petoricu Zadrana zbog sudjelovanja u tučnjavi, nanošenja teških tjelesnih ozlijeda i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. Za šestim sudionikom koji je pobjegao iz Zadra policija još uvijek traga. O tom je danas bilo riječi na konferenciji za novinare u PU Zadarskoj.

Danas smo ovdje jer policija želi reći odlučno ne brutalnom iživljavanju uličnih nasilnika nad građanima i za nas vrijedi nulta stopa tolerancije prema nasilju, rekao je voditelj Službe kriminalističke policije Bore Mršić.

Policija je operativnim radom došla o video snimke i dokaza o nevjerojatno surovom premlaćivanju 41 godišnjeg građanina koji iz straha događaj nije nikome prijavio. I u bolnici, gdje je potražio pomoć zatajio je što se dogodilo.

Napad šetorice na 41 godišnjaka, zbio se 20. srpnja oko 4 sata ujutro. Počeo je u noćnom klubu, kad mu je skupina nasilnika zapriječila ulaz u wc. Potom su ga zaštitari izveli na Branimirovu obalu, gdje su ga tukli do iznemoglosti.