fbpx

DARUVARAC “Sutra ću se javiti u Remetinec”

Darko Kovačević “Daruvarac”, pravomoćno osuđen na četiri godine zatvora zbog teškog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke prošlog ljeta u kafiću “Chill out” na zadarskoj Meladi, najavio je kako će se sutra sam javiti u Remetinec.

Naime, rješenje o upućivanju na izdržavanje zatvorske kazne od 23. srpnja istog dana otpremljeno je njemu i odvjetniku Borisu Radmanu, no oni ga nisu zaprimili, čime to rješenje nije postalo izvršno, a time ni provedivo.

No Daruvarac je poručio da ide u zatvor jer “ovo više nema smisla”. Zadarski.hr, kojemu je Daruvarac rekao kako će se sutra sam javiti na izvršenje kazne, objavio je njegovo pismo u kojemu navodi kako se želi oprostiti od hrvatskih medija koji su mu uništili život – njemu i njegovoj obitelji. U pismu piše kako je on zahvaljujući medijima postao sinonim za nasilje i kriminal u Hrvatskoj te da je cijeli postupak protiv njega proveden i još se provodi zbog linča hrvatskih medija. U pismu između ostalog piše i kako se nada da će mediji možda početi objektivno izvještavati o njemu te uzeti u obzir “nove dokaze” koji su predani sudu.

Podsjetimo još jednom, on je osuđen na 4 godine zatvora zbog teškog premlaćivanja 18-godišnjakinje. Postoje snimke kako ju je brutalno tukao, kako joj je udarao glavom o umivaonik. U presudi je detaljno opisano kako se iživljavao nad djevojkom, a detalji su takvi da ih ne želimo ponavljati. Sve se dogodilo prije godinu i dva mjeseca. A on je još uvijek na slobodi.