IZAZVAO SUDAR U STANKOVCIMA Pritvoren 57-godišnji vozač

Zbog lančanog sudara u Stankovcima gdje je u ponedjeljak ujutro poginuo 50-godišnji muškarac koji je upravljao Fiat Tipom slatinskih oznaka, Policijski službenici Policijske postaje Benkovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim vozačem Opel Astre daruvarskih tablica, kojeg se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Naime, 57-godišnjaka se sumnjiči da se dolaskom sa sporedne ceste nije zaustavio na prometni znak “Obvezno zaustavljanje“. Ušao je u raskrižje s državnom cestom D27, a da nije propustio sva vozila, te je automobilom udario u Fiat Tipo kojim je upravljao 50-godišnjak. Nakon sudara, Fiat je odbačen na metalnu zaštitnu ogradu, a Opel se zarotirao na cesti, te je na njega naletjelo teretnjak zagrebačkih oznaka.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 50-godišnji vozač u Fiatu slatinskih registracijskih oznaka, dok je 29-godišnja putnica u Opelu daruvarskih registracijskih oznaka lakše ozlijeđena.

Uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 57-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.


TRAGEDIJA KOD STANKOVACA Jedna osoba poginula, troje ozlijeđeno