KARAMARKO POTVRDIO GLASINE “Ozbiljno razmišljam da se kandidiram za predsjednika HDZ-a”

Tomislav Karamarko rekao je za Dnevnik Nove TV kako ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsjednika HDZ-a. Rekao je da ga na to potiče loše stanje u stranci.

‘Moram reći da ozbiljno razmišljam o takvoj mogućnosti’, odgovorio je Karamarko za Dnevnik Nove TV na pitanje postoji li mogućnost da se kandidira za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

Na takvo razmišljanje potaknulo ga je stanje u stranci. ”Ne procjenjujem da je stanje dobro. Stranka je, u konačnici, izgubila i europske izbore i mislim da je potrebno učiniti niz promjena svih aspekata stranačkog djelovanja. Mislim da je to dovoljno dobar motiv”, kazao je Karamarko.

Smatra da je vrh stranke HDZ-a ‘dislociran od stranačkog tijela’ i da se vode paradigme koje ne pripadaju toj stranci.

U svoj je uspjeh kao kandidata siguran. ‘Ja, ako se kandidiram, ja ću i pobijediti’, uvjeren je Tomislav Karamarko, no o detaljima moguće kandidature nije želio razgovarati, posebice jer se danas obilježava obljetnica Oluje te Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. ‘Bili zadovoljni danas s Hrvatskom ili ne, u svakom slučaju, moramo se boriti da bude bolja’, zaključio je.