fbpx

Pobio cijelu obitelj, nije ubio samo svoju bebu

U Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo beba stara dva mjeseca koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete. To je službena informacija policije, a ranije se govorilo o četvero ubijene djece.

Na mjestu višestrukog ubojstva jutros još uvijek traje očevid.

“Navodno je došao i s kalašnjikovom ih pobio. Ovo je prestrašno. Evo, tresem se otkad sam čula”, rekla je uznemirena stanovnica Kajzerice.

“Vraćali smo se iz grada sinoć oko 23.30. Cijela ulica bila je puna policije. Za ovakvo nešto čitaš da se događa po svijetu, ali kod nas ne”, kaže drugi susjed.

Opisali su što se sinoć događalo. “Odjednom su svi nahrupili, policija i hitna. Čuli su se pucnjevi, a trenutak prije nego što su počeli odjekivati čuli su se ženski krikovi”, kazali su stanovnici Kajzerice.

Ubio dvije sestre, roditelje i dječaka

Kako doznajemo, ubijena je 34-godišnja Maja Rogi Tojagić-Đan s kojom je ubojica bio u vezi i imao dvomjesečnu bebu. Bili su zaručeni. Ubijeni su i njezina sestra Josipa i 10-godišnji sin te njezini roditelji Dragomir i Filjke.

Otkriven identitet ubojice

Ubojica se zove Igor Nađ. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice. Policija je i jutros tamo te provodi očevid.

Policija je na konferenciji za medije otkrila kako se radi o 36-godišnjaku koji je rođen u Vukovaru. S ubijenom Majom imao je dvomjesečnu bebu koju nije ubio. 2016. je evidentiran za prekršaj zbog kršenja javnog reda i mira na Trešnjevci.