fbpx

VULKANIZER Kad je policija stigla, Poljak je krenuo bježati

Zadarska policija još istražuje istinitost teške optužbe na račun dvoje policijskih službenika na Pagu. U međuvremeno došli smo do komentara slučaja od strane vulkanizera na Pagu za kojeg poljski turist tvrdi da ga je htio prevariti. Vulkanizer s Paga, Ivan Borgelott tvrdi suprotno.

Riječ je o slučaju poljskog turista koji u svojoj objavi na društvenim mrežama tvrdi da su ga, dok je pokušavao prijaviti prijevaru u vulkanizerskoj radionici, zaustavila dva policajca, a jedan ga je i fizički napao – udarcem u glavu.

Pritom su ga optužili da je bježao jer nije htio platiti uslugu. Navodni događaj detaljno je opisao na Facebooku, a za neprofesionalno ponašanje optužio je i zadarsku policiju. Tvrdi da im je htio prijaviti nemili događaj na Pagu, no zbog njihove nesuradnje nije uspio.

I dok se čeka nalaz istrage, evo što za Radio Zadar o svemu kaže vulkanizer s Paga, Ivan Borgelott, kojeg Poljak optužuje da mu je htio naplatiti uslugu više nego što je bilo prvotno dogovoreno. On tvrdi suprotno:

“Došlo je do incidenta, jer je čovjek došao dan prije, normalno nismo imali te gume, rekli smo mu kako moramo ih naručiti, ja i kolegica smo mu potvrdili cijenu od 500 kuna po komadu, on je za sve govorio može, može, i sutra dolazim, uglavnom kad smo mi to montirali on je odbio platiti i tražio da zove policiju, na što smo mi njemu rekli nazovi sam, on ih je nazvao i kroz desetak minuta policija je stigla u našu ulicu, u tom trenu je on sjeo u auto i počeo bježati. Mi smo rekli policiji kako bježi jer nije platio gume i onda su ga oni uhvatili i vratili nazad. Odbio je dati podatke, tvrdeći da su oni lažni policajci, da su oni naši prijatelji, vikao je “You are fake police”, međutim oni su na kraju uspjeli mu uzeti podatke. Skinuli smo mu gume, ja sam mu rekao da je poljska sramota i neka odlazi iz našeg servisa i da se više nikad ne vrati.”