fbpx

IRENA DRAGIĆ Očekujemo konstruktivan razgovor

Izbori za novo vodstvo zadarske Gradske organizacije SDP-a bit će raspisani u roku od 180 dana. To nam je potvrdio Nikša Vukas glavni tajnik SDP-a na državnoj razini koji je, kao što smo javljali, imenovan povjerenikom zadarske Gradske organizacije SDP-a. Dolazak u Zadar planira sljedeći tjedan.

Povjerenik Vukas ističe kako Gradska organizacija nije raspuštena, najavljuje suradnju s kolegama i zajedničko donošenje odluka u tom izbornom procesu koji će, kako je kazao, iznjedriti novog predsjednika i jedan jaki zadarski SDP:

Evo, na prošlom Predsjedništvu, Predsjedništvo me imenovalo za povjerenika, uloga povjerenika je u roku od 180 dana raspisati izbore, organizacija nije raspuštena, nakon ostavke Antuna Novoselovića Predsjedništvo se odlučilo za povjerenika, mi ćemo dolje raspisati izbore i gradska organizacija nastavlja s radom…Ja ću gledati sljedeći tjedan doći u Zadar, pozvati članstvo Gradske organizacije Zadar i otvoreno, konstruktivno razgovarati i donijeti sljedeće poteze zajedno s njima.

Sama odluka o imenovanju povjerenika nije nas toliko iznenadila jer u situacijama kad predsjednik podnese ostavku za očekivati je da Predsjedništvo stranke raspravlja o tome – izjavila  je potpredsjednica zadarske Gradske organizacije SDP-a Irena Dragić:

…međutim, iznenadilo nas je samo to što nam ta odluka koja je donesena 6-oga kada je bilo i Predsjedništvo nije dostavljena na vrijeme nego smo tek jučer dobili zapravo SMS poruku da se to dogodilo.

Očekujući dolazak povjerenika u Zadar, Irena Dragić nada se najboljem za stranku:

On se nama najavio odmah, dakle nakon ostavke predsjednika, međutim to se nije dogodilo vjerojatno uslijed različitih obveza koje je on imao, očekujemo ga ovdje i očekujemo kao što je i on rekao jedan konstruktivan razgovor i da napravimo što je najbolje za zadarski SDP i SDP u cijelosti jer idu nam tri izborna ciklusa i treba zaista raditi u interesu stranke i članova – zaključila je SDP-ova Irena Dragić.

ZDanas/HRT