fbpx

KOLAKUŠIĆ “Neću se baviti ideološkim temama koje nemaju veze sa poboljšanjem života građana”

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske priopćio je da će, za razliku od drugih, tijekom nadolazeće predizborne kampanje komunicirati isključivo teme koje su usko povezane uz poboljšanje kvalitete života svih hrvatskih građana.

“Republika Hrvatska se danas nalazi u strahovito teškom položaju, kako ekonomski, tako i demografski, ugroženi su ili uništeni svi sustavi koji omogućuju funkcioniranje države i normalan život građana. Doslovno je posljednji trenutak za radikalne promjene prije konačnog sloma. U sljedećem razdoblju hrvatski građani odlučit će hoće li Hrvatska i sljedećih 20 godina ostati u raljama korumpirane hobotnice sa svim posljedicama ili ćemo krenuti na put obračuna s korupcijom, neradom i neredom kakav danas uništava i građane i društvo.

Ideologija kao nadomjestak vlastitog sadržaja

U takvim uvjetima, nemam niti ću imati razumjevanja za teme koje su nižerazrednog značaja za kvalitetu života i rada u Republici Hrvatskoj niti za nebitna dnevnopolitička pitanja na kojima mnogi u nedostatku vlastite kvalitete i sadržaja pokušavaju graditi svoje karijere, ističe Kolakušić.

Kaže kako se on i njegovi suradnici politikom bave kako bi hrvatskom društvu donijeli stvarne, opipljive i konkretne reforme pravosuđa, državne uprave, zdravstva, školstva, mirovinskog sustava…

Zaustaviti pljačku

“To su reforme koje će povećati kvalitetu života svakog hrvatskog građanina, zaustaviti pljačku i vratiti pokradeni novac u državni proračun, a ne kako bi se bavio ideološkim sukobima i temama koje nisu od vitalnog interesa svih građana Republike Hrvatske.Uvjeren sam da su prioriteti hrvatskih građana usmjereni na povećanje standarda života njihovih obitelji, roditelja, djece i generacija koje dolaze i upravo u tom smjeru ću usmjeriti napore u svom političkom djelovanju, porućuje Kolakušić.