fbpx

Slijedi bombardiranje po Longinu, Peroš, Dujmović-Vuković, uništenje najvećeg ratnog profitera te povlačenje iz javnog i političkog života

Županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač oglasio se danas na svojoj Facebook stranici. U svojoj objavi najavljuje vruću političku jesen te najavljuje “bombardiranje” svojih političkih protivnika. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Dolazi vruća politička jesen. U ovom mjesecu očekuje nas Županijska skupština. Priprema terena za jedno tepih bomardiranje u jeku. Glavne mete uz župana Longina, Renata Peroš i Marina Dujmović Vuković. Možda i Kutija ako se njegov slučaj pojavi na skupštini. Novi momenti i u slučaju najvećeg zadarskog ratnog profitera koji koristi naš grad kao vlastiti resurs još od 91 uz kontinuiranu podršku gradske vrhuške kako onda tako i dan danas. Donio sam čvrstu odluku da se na idućim lokalnim izborima neću više kandidirati osim u slučaju ako kandidati HDZa budu Kalmeta, Longin i njima slični te ako se ne riješi slučaj najvećeg zadarskog ratnog profitera koji je sa svojom ratnoprofiterskom i narkodilerskom braćom odavno trebao biti iza rešetaka. Budući svaki moj atom stremi odlasku iz javnog i političkog života dati ću sve od sebe da se naprijed navedeno ostvari. Ovih nešto manje od dvije godine do lokalnih izbora biti će moja najintenzivnija i najluđa vožnja po političkoj pozornici do krajnjih granica vlastitih mogućnosti.
Krepat ma ne molat!