fbpx

UHIĆEN DILER Pao je s kokainom, pištoljima i 39.500 eura

Prema policijskom priopćenju, jučer ujutro na Obali kneza Branimira policajci su zaustavili automobil zadarskih registracija kojim je upravljao 48-godišnjak. Testirali su ga na droge i pokazalo se da je pod utjecajem opijata.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje 48-godišnjak koristi, gdje je pronađeno 59,6 grama kokaina pakiranog u više pojedinačnih paketića, manja količina marihuane, 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava, tzv. punila namijenjenog povećanju mase droge, dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge, 39.500 eura za koje se sumnja da potječu od dilanja droge te dva pištolja sa streljivom koje je nezakonito posjedovao.

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 48-godišnjak je danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Protiv njega je podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, izvijestila je policija.