fbpx

KOLAKUŠIĆ OBJAVIO KANDIDATURU “Ne želim vam se svidjeti, želim da pogledate istinu u oči”

Predsjednička kampanja Mislava Kolakušića početi će 27. listopada, objavljeno je na njegovoj službenoj web stranici. Sloganom “Ne želim vam se svidjeti, želim da pogledate istinu u oči”, Kolakušić će uči u predsjedničku utrku.

“Bit će to sasvim dovoljno vremena da svi hrvatski građani dobiju priliku upoznati se u potpunosti s radom i idejama Mislava Kolakušića kako bi na dan izbora mogli donijeti svjesnu i informiranu odluku o budućnosti Hrvatske, ali i svojoj i budućnosti svoje djece. Predsjednička kampanja Mislava Kolakušića počet će za 12 dana”, objavili su na stranici Građani za Mislava Kolakušića.

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić priopćio je da će tijekom nadolazeće predizborne kampanje komunicirati isključivo teme koje su usko povezane uz poboljšanje kvalitete života svih hrvatskih građana.

“Republika Hrvatska se danas nalazi u strahovito teškom položaju, kako ekonomski, tako i demografski, ugroženi su ili uništeni svi sustavi koji omogućuju funkcioniranje države i normalan život građana. Doslovno je posljednji trenutak za radikalne promjene prije konačnog sloma. U sljedećem razdoblju hrvatski građani odlučit će hoće li Hrvatska i sljedećih 20 godina ostati u raljama korumpirane hobotnice sa svim posljedicama ili ćemo krenuti na put obračuna s korupcijom, neradom i neredom kakav danas uništava i građane i društvo.

U takvim uvjetima, nemam niti ću imati razumjevanja za teme koje su nižerazrednog značaja za kvalitetu života i rada u Republici Hrvatskoj niti za nebitna dnevnopolitička pitanja na kojima mnogi u nedostatku vlastite kvalitete i sadržaja pokušavaju graditi svoje karijere.

Politikom se bavim kako bi hrvatskom društvu zajedno sa svojim suradnicima i građanima koji žele promjene donio stvarne, opipljive i konkretne reforme pravosuđa, državne uprave, zdravstva, školstva, mirovinskog sustava, reforme koje će povećati kvalitetu života svakog hrvatskog građanina, zaustaviti pljačku i vratiti pokradeni novac u državni proračun, a ne kako bi se bavio ideološkim sukobima i temama koje nisu od vitalnog interesa svih građana Republike Hrvatske.

Uvjeren sam da su prioriteti hrvatskih građana usmjereni na povećanje standarda života njihovih obitelji, roditelja, djece i generacija koje dolaze i upravo u tom smjeru ću usmjeriti napore u svom političkom djelovanju, kazao je Kolakušić.