fbpx

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ PORUČIO DARIJU IVANKOVU “Reci istinu, nemoj se utopiti!”

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač na današnoj je sjednici Županijske skupštine šokirao je prisutne, zatraživši da zbog iznesenih informacija i činjenica ostavku podnese Marina Dujmović Vuković, aktualna ravnateljica županijske agencije ZADRA NOVA.

“Budući je natječaj bio po principu tko se prije prijavi njemu idu sredstva Marina Dujmović-Vuković i njezin suprug su bili u prednosti nad ostalima koji su aplicirali na natječaj. Kao tadašnja pročelnica Ureda župana i ona koja je sudjelovala na radnom kolegiju župana kada je donesena odluka o raspisivanju natječaja Marina Dujmović-Vuković je imala povlaštenu informaciju. Dakle radi se o eklatantnom slučaju sukoba interesa i zloupotrebi funkcije.”, izjavio je danas Marko Pupić-Bakrač.

“Svu dokumentaciju pregledavao to je uočio i zaposlenik županije, bivši inspektor Državnog inspektorata Dario Ivankov koji je vlastoručno pored imena Mihe Vukovića napisao: ‘nema ništa’.” Ja apeliram na bivšeg inspektora RH, Darija Ivankova da kaže istinu o ovom slučaju. Nemoj se utopiti zbog Marine Dujmović-Vuković kao što se ona utopila zbog Renate Peroš.”, kazao je županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić-Bakrač.