fbpx

MILAN BANDIĆ “Ne znam što bi Kolinda bila bolja od Ave Karabatić” (Video)

Milan Bandić, prije promjene imena i prezimena poznat kao Dario Juričan, redatelj dokumentarnih filmova o Ivici Todoriću i Miroslavu Kutli bio je gost RTL Direkta. Na početku je komentirao ulazak Ave Karabatić u kampanju za predsjednicu.

“Ja se radujem Avi Karabatić, mene više iznenađuje što je u kampanju ušla gospođa Kolinda. Ne znam zašto bi ona bila bolja od gospođe Ave”, kazao je.

S kampanjom je ozbiljno krenuo i prvi birači koje je obišao bili su radnici Zagrebačkog holdinga.

“Ja sam veliki kutlolog, bandićolog. Vrlo dobro sam proučio kako je preuzeo Bandić grad od Canjuge. Prvo ću preuzeti sindikate, a onda ću preuzeti grad”, istaknuo je Milan Bandić i dodao:

“Budući da se zauzimam za malog korumpiranog čovjeka, bit ću po terenu. Ali bit ću i na društvenim mrežama. Kad budem prijavljivao troškove kampanje, onda ću napraviti kao i Kolakušić i prikazati manje”, poručio je.

Kaže da se neko duže vrijeme bavi trčanjem i da mu je trčanje u krvi. A onda je imao poruku za medu Andriju.

“Sindikat je izgubio na borbenosti”

“Što se tiče kopiranja, nisam ja klošar, vrijeđate instituciju redatelja Milana Bandića”, kazao je.

Upisao se i u stranku Milan Bandić 365.

“Mislim da je stranka 365 budućnost Hrvatske. Na njima je da me prihvate. S nestrpljenjem grizem nokte da me prihvate”, kazao je.

O slučaju da je Grad sagradio okretište tramvaja na nečijem privatnom zemljištu i sad nudi neku cijenu otkupa od prije dvadeset godina, kaže:

“2004. godine je Zagreb kupio od CIOS-a i gospodina Pripuza za 235 eura po metru kvadratnom postrojenje koje sada služi kao skladište i poluprazno je. Ova obitelj je pogriješila, nije prijateljavala s Bandićem”, kaže.

Komentirao je i prosvjed medicinskih sestara.

“Ja imam tu osobni moment. Moja mama je medicinska sestra, znam kako to izgleda. Medicinske sestre imaju moju podršku”, jasno će.

O sindikatima kaže:

“To je užasno zanimljiv moment. Sindikat je izgubio na borbenosti”, ističe.

Na pitanje treba li Dubravka Šuica postati potpredsjednica Europske komisije, odgovara:

“Mislim da je gospođa Šuica ta koja treba u EK biti zadužena za demografiju i demokraciju, tko će to bolje nego netko iz HDZ-a”, kazao je na kraju.

Izvor: Rtl.hr