NOŽEVI, ŠAKE I PRIJETNJE Bivši skoro pregazio policajku i njezinog dečka jer su mu prijetili

Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe od kojih je jedna djelatnica zadarske policije, a koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari, pojasnili su iz zadarske policije. Djelatnica zadarske policije udaljena je iz službe te je kazneno prijavljena zbog prijetnje, javila je policija.

“Naime, u srijedu oko 23.45 sati u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru, fizički su se sukobili 30- i 24-godišnjak, kojom prilikom je 30-godišnjak nožem napao 24-godišnjaka, a pri tom je lakše ozlijeđena 28-godišnja policijska službenica, koju je udario 24-godišnjak, dok je pokušala spriječiti sukob.

Nakon toga je 24-godišnjak krenuo osobnim vozilom prema 30-godišnjaku i 28-godišnjakinji pokušavši ih ozlijediti, u čemu nije uspio, a prilikom tog cijelog sukoba 30-godišnjak je oštetio vozilo, kojeg je ovaj koristio.

U sklopu kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja kako su 30-godišnjak i 28-godišnjakinja prethodno upućivali prijetnje prema 24-godišnjaku”, opisala je policija.

24-godišnjak joj je bivši dečko

Kako je objavio Zadarski.hr 24-godišnjak joj je bivši dečko.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, kaže policija, 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju te tjelesne ozljede, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari.

Također se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče 30-godišnjak i 28-godišnjakinja.

Svi troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

S obzirom na to da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila izvan službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka.