fbpx

RUSI: Bivša zečica želi postati predsjednica RH i legalizirati prostituciju

Russian Times piše o bivšoj Playboyevoj zečici i reality zvijezdi Avi Karabatić koja želi postati hrvatska predsjednica te legalizirati marihuanu i prostituciju.

RT prenosi kako je Ava kandidaturu objavila na društvenim mrežama, a navode kako se zalaže za povećanje uvoza i smanjenje izvoza, ulazak u Schengenski prostor te za zabranu pobačaja nakon šestog tjedna trudnoće.

View this post on Instagram

😁

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Dodaju kako planira legalizirati marihuanu i prostituciju kako bi seksualne radnice bile sigurnije te kako bi povećala porezne prihode. “Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati sve loše stvari koje se događaju mojoj zemlji… Mladi ljudi odlaze, a natalitet pada”, citiraju 31-godišnjakinju.

Navode i kako će imati jaku konkurenciju u Kolindi Grabar-Kitarović, koja također uživa u svojem djeliću međunarodne slave.

RT piše i kako se mnoge Avine ideje čine progresivne. “Dok vjeruje da marihuana ima ljekoviti učinak, priznaje da bi predložena legislativa za abortus mogla podijeliti ljude, no tvrdi da se ne boji držati svojih uvjerenja”, pišu.

O Avi Karabatić nedavno su se raspisali i britanski mediji, a “progresivna starleta” nedavno je gostovala u Podcast Inkubatoru gdje je priznala da cijeni Mamića, otkrila da voli Thompsona i da je obožavala kokain…